TAGRENS FYN ApS

Telefon

23 95 23 95

TAGRENS FYN ApS

Algerens

Hjem –  Algerens

Algerens

Er din facade, tag eller fliser angrebet af alger?

Alger kommer alle steder, og det er svært at undgå det med vores danske klima. Alger er både grimme at se på, men de kan også skade dine fliser, dit tag eller din facade, hvis de ikke behandles. Ligesom tagrens kan alger behandles på to forskellige måder: ved at sprøjte algedræber på eller ved en højtryksrensning. Metoden kommer an på, hvilken tilstand murværket eller taget er i. Vi kommer gerne ud og giver dig vejledning i, hvilken metode der er bedst for dig.

Algerens

En algerens foregår sådan, at der sprøjtes algedræber ud på fladerne, hvorefter du kan se det færdige resultat efter 4-6 måneder. Efter algedræber er sprøjtet på, lader vi vind og vejr ordne resten. Algerens er den mest almindelige måde at behandle både tage og facader på. Resultatet kommer først efter en god rum tid, men det er billigere end en højtryksspuling. Desuden er det næsten alle typer af facader og tage, der kan tåle algerens, hvor det ikke er alt, der kan tåle højtryksspuling.

Giv din facade en opfriskning

En facade, der er fuld af alger og er helt grøn, er ikke flot at se på. Derfor vælger mange også at få hele facaden på huset ordnet med algerens. For det bedste resultat vasker og renser vi grundigt facaden, før algerensen kommer på – og herefter er det bare tiden, der ordner resten.

Ring til os for at få et tilbud på algerens!

Vælg os, hvis du går op i

Grundighed,

Så du er sikret et holdbart og flot resultat

At aftalerne overholdes

Vi kommer, som vi har aftalt det med dig

Godkendte kvalitetsprodukter

Som ikke skader dit tag, dine fliser eller din facade

Telefon

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig med vedligeholdelsen!

Kontakt os

Telefon

Adresse

Hjorslevvej 20, 5450 Otterup