TAGRENS FYN ApS

Telefon

23 95 23 95

TAGRENS FYN ApS

Fliserens

Hjem –  Fliserens

Fliserens

Gør terrassen, indkørslen eller belægningen flot igen med en fliserens

Har du grønne fliser på terrassen, i indkørslen eller rundt om huset? De kan let blive flotte igen med en grundig fliserens. Alle typer af fliser kan tåle enten algebehandling eller højtryksspuling med lavt tryk, så uanset hvilken type af fliser du har, kan de komme til at se nye ud igen.

To måder at rense fliserne på

Den ene metode, som er mest kendt, er algebehandling, hvor vi sprøjter algemiddel på fliserne og lader vind og vejr ordne resten. Det giver et flot resultat, men det tager lidt længere tid at se virkningen.

Den anden måde er højtryksspuling. Hos Tagrens Fyn renser vi fliser med højtryksspuling med lavt tryk og varmt vand. Det giver en bedre rensning af fliserne, og det lavere tryk gør, at alle fliser kan tåle behandlingen. Faktisk ved vi, at denne type af behandling er langt bedre end højtryksspulinger med koldt vand og højt tryk. Det varme vand gør, at fliserne bliver renset i dybden, samtidig med at rensningen er hurtigere. Resultatet kan også ses med det samme, og derfor er denne metode yderst populær blandt vores kunder.

Vi imprægnerer altid fliserne, når de er højtryksrenset, så behandlingen holder længere, og at overfladen lukker sig, så fliserne ikke suger vand og får frostsprængninger.

Kontakt os i dag for at høre mere om fliserens!

Vælg os, hvis du går op i

Grundighed,

Så du er sikret et holdbart og flot resultat

At aftalerne overholdes

Vi kommer, som vi har aftalt det med dig

Godkendte kvalitetsprodukter

Som ikke skader dit tag, dine fliser eller din facade

Telefon

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig med vedligeholdelsen!

Kontakt os

Telefon

Adresse

H.C. Lumbyesvej 19 5270 Odense N