TAGRENS FYN ApS

Telefon

23 95 23 95

TAGRENS FYN ApS

Tagrens

Hjem –  Tagrens

Tagrens

Skal dit tag holde mange år endnu?

Er dit tag blevet forsømt de sidste mange år, og har det ikke fået den nødvendige service? Så er det på rette tid. Hos Tagrens Fyn kan vi hurtigt vurdere, hvordan dit tag skal behandles bedst, så det holder mange år og også er flot at se på.

Der er forskel på tage, og derfor skal vi også vide, hvad vi har med at gøre, før vi behandler og renser det. Som udgangspunkt renser vi alle former for tage, fx

– Tagsten
– Tagplader
– Stålplader

To måder at rense tag på
Vi arbejder med to typer af rensning af tag: algerens og højtryksrens. De to forskellige metoder gør i bund og grund det samme, men på forskellige måder.

En algerens sprøjtes på taget og fjerner alle alger og lignende, hvor det fulde resultat først ses op til 6 måneder efter. Læs mere om algerens her.

Højtryksrens er en anden metode at rense taget på, og her kan resultatet ses med det samme. Taget højtryksspules med en tagrensningsmaskine, så det ikke sprøjter ud over det hele og er nemt at styre. Sådan en tagrens er meget effektiv og smart, fordi du lige efter rensningen ser den fulde effekt, og taget står smukt bagefter. Det er dog ikke alle tage, der kan tåle en højtryksrens – det kommer an på tagets tilstand.

Nogle tagtyper har godt af en imprægnering, hvis det ikke skal males efter rensning. Er dit tag af sådan en type, imprægnerer vi det selvfølgelig altid. Imprægneringen gør, at overfladen lukker sig, og behandlingen holder længere.

Ring til os i dag og få et tilbud på tagrens!

Vælg os, hvis du går op i

Grundighed,

Så du er sikret et holdbart og flot resultat

At aftalerne overholdes

Vi kommer, som vi har aftalt det med dig

Godkendte kvalitetsprodukter

Som ikke skader dit tag, dine fliser eller din facade

Telefon

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig med vedligeholdelsen!

Kontakt os

Telefon

Adresse

H.C. Lumbyesvej 19 5270 Odense N