TAGRENS FYN ApS

Telefon

23 95 23 95

TAGRENS FYN ApS

Tagmaling

Hjem –  Tagmaling

Tagmaling

Få dit smukke tag tilbage med en tagmaling

De fleste oplever, at taget med tiden ser lidt slidt og kedeligt ud. Det kan vi ordne med en tagmaling. Det kan også være, du har et blankt tag nu, men hellere vil have et mat tag, som ikke laver genskind. Det kan vi også klare med en mat tagmaling. Uanset dit behov kan Tagrens Fyn male dit tag, som du ønsker det.

Du kan som udgangspunkt få malet dit tag i lige den farve, du ønsker. De fleste vælger dog en maling i enten rød, brun eller sort. Det vigtigste ved farven er selvfølgelig, at den matcher dit hus. Det giver det flotteste resultat.

Har du helt særlige ønsker for dit tags farve, er du velkommen til at kontakte os for at høre om de forskellige muligheder. Vi arbejder på hele Fyn, og hvis opgaven er spændende, kører vi også gerne længere væk.

Afrensning før maling

Vi går op i grundighed i arbejdet, og derfor sørger vi altid for at rense dit tag grundigt, før vi maler det. Hvis taget ikke renses godt nok, hænger malingen ikke fast, og du kan risikere at skulle behandle taget igen efter kort tid. Et tag skal både være funktionelt og flot, og det bedste resultat skaber vi ved først at rense taget for alger og skidt.

Kontakt os, når dit tag skal males!

Vælg os, hvis du går op i

Grundighed,

Så du er sikret et holdbart og flot resultat

At aftalerne overholdes

Vi kommer, som vi har aftalt det med dig

Godkendte kvalitetsprodukter

Som ikke skader dit tag, dine fliser eller din facade

Telefon

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig med vedligeholdelsen!

Kontakt os

Telefon

Adresse

H.C. Lumbyesvej 19 5270 Odense N